Te koop: Prachtig zelfgemaakt poppenhuis

Als kind heb ik samen met mijn vader een poppenhuis gemaakt, een groot huis met drie verdiepingen, 8 kamers, een zolder en elektrische bedrading. Bij het huis horen ook een aantal dozen vol zelfgeknutselde en gekochte meubeltjes en andere decoratie (genoeg voor het hele huis: tafeltjes, schilderijtjes, vloerkleedjes, bestek, servies, poppetjes, bedden, lakens, etc). Veel van het materiaal kwam van een speciaalzaak en workshop in Nieuwpoort (Belgiƫ), waar ik in de buurt woonde.

Het huis is op verschillende plekken beschadigd.

Inmiddels ben ik eind 20 en woon in Amsterdam, en heb eigenlijk geen ruimte voor het poppenhuis. Ik heb het heel lang bewaard omdat ik het moeilijk vind om weg te doen maar ik zou het toch graag willen verkopen. Ik hoop dat het huis nieuw leven ingeblazen kan worden en dat er iemand anders weer blij van wordt. Indien u interesse heeft kan ik u meer foto s toesturen van zowel het huis als de spullen. Ook bent u altijd welkom om het huis te komen bezichtigen.Kosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Prachtig zelfgemaakt poppenhuis

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:15-03-2017 om 13:28u
Door:IWM Vreeke
Bekeken door: 1788 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 6 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie: Google Maps snapshot van Amsterdam

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.